Gratis verzending binnen Nederland bij een besteding vanaf €50 - - - Op werkdagen vòòr 16:00 besteld? Morgen in huis!
0
Winkelwagen
€ 0,00

Op zoek naar een high-tech gadget als relatiegeschenk of giveaway?

Een duurzame relatie opbouwen met een klant draagt bij aan de loyaliteit en tevredenheid van klanten. Net dat stapje extra doen voor uw klanten kan een groot verschil maken.

Uw klant een relatiegeschenk geven als dank voor zijn betrokkenheid bij uw bedrijf is dan ook een waardevolle investering in een duurzame relatie met uw klant.

Bij ons kunt u, bij afname van grotere aantallen, kiezen voor een Nut™ product welke geheel is aangepast naar uw wensen. Wilt u bijvoorbeeld uw eigen logo op een van onze producten hebben staan? Of wilt u ook de verpakkingen van onze producten volledig laten aanpassen aan uw huisstijl? Een Nut™ keyfinder op maat is te bestellen vanaf 100 stuks. Onder de 100 stuks wordt uw zakelijke bestelling gratis voorzien van een sticker met uw logo. Vul ons contactformulier in zodat wij u de meest actuele prijslijst kunnen toesturen. Vraag ook naar ons aantrekkelijk geprijsde Nuttracker huismerk.

Een relatiegeschenk of giveaway dat uw klant elk moment van de dag bij zich draagt zal de klant meermaal dagelijks herinneren aan de prettige contactmomenten met uw bedrijf, hoeveel effectiever kunt u zich een dergelijke investering wensen? Laat uw klant zien hoe sterk u de wederzijdse relatie waardeert! Druk op onderstaande knop om direct een vrijblijvende offerte op maat aan te vragen. Offertes worden altijd binnen 24 uur behandeld.

Liever eerst wat meer aanvullende informatie? Bel direct 030 800 7151 of laat ons contact met u opnemen om u persoonlijk te adviseren.

Deze klanten hebben wij onder andere al mogen helpen:

              

 

         

              Image result for wilo
Over ons

Contact

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn  inclusief  BTW   

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten en de winkelervaring te verbeteren. We slaan geen persoonlijke gegevens op.